YLE (Young Learners English) Movers

YLE (Young Learners English) Movers eshte i dyti nga 3 provimet YLE te cilat u drejtohen femijeve te grupmoshes 7-12 vjet te cilet studiojne gjuhen angleze si gjuhe te huaj. YLE Movers i perket nivelit A1 CEFRduke shenuar keshtu hapine e pare ne diplomat Cambridge ESOL per adoleshente dhe te ritur te njohura ne shkalle boterore.

Si zhvillohet?

Pjeset

Permbajtja

Piket

Degjim (25 minuta) 5 pjese/25 pyetje 5 emblema maksimumi
Lexim dhe Shkrim (30 minuta) 6 pjese/40 pyetje 5 emblema maksimumi
Anglishtja e Folur (5-7 minuta) 4 pjese 5 emblema maksimumi

Kush e vlereson?

Ashtu si cdo provim tjeter Cambridge ESOL, pjeset e leximit, shkrimit dhe degjimit  vleresohen prane Universitetit te Kembrixhit ne Angli. Pjesa e anglishtes se folur vleresohet ne Shqiperi nga nje staf ikualifikuar dhe i autorizuar per kete detyre.

Per me shume informacion mbi kete test mund vizitoni faqen web www.cambridgeesol.org/exams/yle-movers

Close