YLE (Young Learners English) Starters

YLE (Young Learners English) Starters eshte i pari nga 3 provimet YLE te cilet u drejtohen femijeve te grupmoshes 7-12 vjet te cilet studiojne gjuhen angleze si gjuhe te huaj. YLE Starters shenon fillimin e aventures se mesimit te gjuhes angleze ne menyre interesante dhe inkurajuese.

Si zhvillohet?

Pjeset

Permbajtja

Piket

Degjim (20 minuta) 4 pjese/20 pyetje 5 emblema maksimumi
Lexim dhe Shkrim (20 minuta) 5 pjese/25 pyetje 5 emblema maksimumi
Anglishtja e Folur (3-5 minuta) 5 pjese 5 emblema maksimumi

Kush e vlereson?

Ashtu si cdo provim tjeter Cambridge ESOL, pjeset e leximit, shkrimit dhe degjimit  vleresohen prane Universitetit te Kembrixhit ne Angli. Pjesa e anglishtes se folur vleresohet ne Shqiperi nga nje staf ikualifikuar dhe i autorizuar per kete detyre.

Per me shume informacion mbi kete test mund vizitoni faqen web www.cambridgeesol.org/exams/yle-starters

Close